PUBLICITAT

Sallés, bronze als quarts del Campionat de França

EL PERIÒDIC
TOLOSA

Periodic
Sallés, al tercer calaix. Foto: EL PERIÒDIC

Dissabte passat es van disputar a Tolosa els quarts de final del Campionat de França sènior, amb la presència de sis andorrans. De l'actuació de tots va destacar el podi de Laura Sallés (Hantei) en -63kg, tercera tot i les seves molèsties a un colze. D'aquesta manera, Sallés es classifica per a les semifinals del campionat.

Sallés va vèncer els dos primers combats per ippon a Sandrine Agbazahou i Emmanuelle Sourd, respectivament, però en semifinals la francesa Annabel Bouton es va creuar en el seu camí i la va derrotar, també per ippon. En la final per la medalla de bronze, Sallés va poder derrotar per ippon de luxació a Audre Lachurie, i així va pujar al tercer calaix de la seva categoria.

Així mateix, Alda Babi (-57kg, SE Ordino) va ser 5a i també es va classificar per les semifinals dels Campionats de França després de guanyar el primer combat, perdre el segon i a la repesca derrotar la seva rival. Al combat per la tercera plaça, va caure derrotada i va ser finalment 5a. També serà a les semifinals Jessica Frau (+78kg, Hantei), ja que no es va presentar cap competidora i només pel fet de ser-hi a Tolosa va obtenir el bitllet automàtic per ser semifinalista.

En categoria masculina, també Paco Serra (-100kg, Hantei) va obtenir la classificació per a les semifinals del Campionat de França, després de ser 7è a la seva categoria i imposar-se en el duel pel millor 7è contra el francès Alexandre Rivera, per ippon.

En dubte està la situació d'Èric Risco (+100kg, Hantei), que tot i que va acabar 5è a la seva categoria, l'organització el va obligar a disputar un altre combat per conèixer qui era el millor 5è contra un judoka que ja havia guanyat en el primer combat del dia (Gauthier Barthes). En aquest últim duel, Risco va caure derrotat, i llavors la seva classificació a les semifinals de França estan en suspens fins que decideixi l'organització.

Per últim, Dani Garcia (-73kg, Hantei), va caure en el primer combat i no va optar a la repesca, i així va quedar fora de competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT