PUBLICITAT

L'abonament de la zona blava de Canillo costarà uns 150 euros anuals

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Un parquímetre. Foto: TONY LARA

L'abonament que el Comú de Canillo oferirà a residents i treballadors de la parròquia per estacionar a la zona blava costarà uns 150 euros anuals. Aquest any, però, la tarifa es fixarà en els 90 o 100 euros pel que queda d'any.

D'altra banda, la primera hora serà gratuïta i les fraccions de quart d'hora següents costaran 20 cèntims, és a dir, que la segona hora tindrà un cost de 80 cèntims. Tal com va explicar a l'ANA la cònsol menor, Dolors Cabot, les tarifes definitives i les modificacions de l'ordinació pertinent s'aprovaran en el pròxim Consell de Comú del 5 de maig, data a partir de la qual ja es podrien posar en marxa els parquímetres.

Cabot va explicar que s'està treballant amb el Servei de Circulació per tal de fer les modificacions de l'ordinació. Pel que fa a l'abonament anual per a residents i treballadors, s'ha de definir per reglament com es farà la vigilància, ja que s'ha d'establir que els vehicles no estiguin aparcats al mateix lloc durant més de 48 hores, a partir de les quals els agents posaran un avís. També s'hauran d'establir les sancions, així com l'import per anul·lar les multes, que podria ser d'uns cinc euros.

Pel que fa a les zones que passaran a ser de pagament, a Canillo hi haurà tota l'avinguda de Sant Joan de Caselles, el carrer de la urbanització dels Refugis i els aparcaments dels Refugis i de l'Hortal. Al Tarter, estarà situada al carrer de Sant Pere del Tarter, i també seran de pagament les places de la recta d'Incles. A Soldeu, la zona comprèn el tram de carretera general, a més dels aparcaments descoberts del Regí i del de davant de la Poste.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT