PUBLICITAT

Les agències de viatges superen les expectatives

  • Les destinacions més sol·licitades són les ciutats europees i llocs de platja
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una parella mira l'aparador d'una agència de viatges. Foto: EL PERIÒDIC

Les agències de viatges del país fan un balanç positiu del nivell de contractacions que han aconseguit per a aquesta Setmana Santa, segons va explicar a l'ANA la vicepresidenta de l'Associació d'Agències de Viatges, Maica Terrones, tot recordant que la campanya per a aquest període no es tanca fins al dimecres 20 d'abril. «Fins dimecres, la campanya de Setmana Santa no estarà tancada perquè els últims dies sempre queden els clients de darrera hora», va assenyalar.

La vicepresidenta va assegurar que el balanç, fins al moment, és bastant positiu i que, fins i tot, supera les expectatives que s'havien dipositat per a aquest període. «La veritat és que ens ha sorprès una mica perquè ha anat bastant millor que l'any passat», va manifestar Terrones.

La tendència, segons va dir, ha estat una abundant contractació de viatges a ciutats europees –«els típics de quatre dies»–, així com també destinacions de platja, pel fet que la Setmana Santa ha coincidit amb un període primaveral avançat. «Com que la Setmana Santa ha estat tan tard i en plena primavera, hem tingut demanda de platja», va afegir Terrones.

L'altra cara de la moneda són els viatges al Japó, que han estat cancel·lats en la seva totalitat. «Lògicament s'han cancel·lat, i s'han desviat cap a la Xina», va afirmar la vicepresidenta de l'Associació d'Agències de Viatges.

Les agències esperen ara que el bon funcionament d'aquesta última campanya, la de Setmana Santa, es traslladi a l'estiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT