Vinyes torna de Canàries amb una nova victòria a l'Espanyol

• A la classificació absoluta l'andorrà va situar el seu Suzuki Swift setè
LAS PALMAS DE GRAN CANARIA

Mercader i Vinyes, amb el segon trofeu de la temporada. Foto: FOTO SPORT

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van completar una altra gran actuació a la illa de Gran Canària durant la disputa del 35è Ral·li Illes Canàries. L'equip de Suzuki Ibèrica Motor Sport va pujar al podi com a guanyador de la categoria de dues rodes motrius tant de l'IRC (Intercontinental Rallye Challenge) com de la Copa d'Espanya de dues rodes motrius fins a 1600 cc. A més a la classificació absoluta del Campionat d'Espanya, Vinyes-Mercader van ocupar la setena plaça.

El plantejament del pilot de Suzuki va ser semblat al que es va marcar en la prova inicial del campionat espanyol. Va iniciar la prova a un bon ritme i va veure com ràpidament es distanciava dels seus rivals directes. Al final de la primera secció (3 especials) la diferència respecte al seu company d'equip Gorka Antxustegi, segon classificat en aquells moments, era de 15s. La diferència va augmentar fins al minut al final de la primera etapa. A la segona etapa les coses van seguir pel mateix camí i es van completar les dues passades per Sant Mateo i Artemara sense cap sorpresa i el doblet de l'equip Suzuki Ibèrica es va consumar.

Segon triomf de la temporada, de dos possibles: «Estem satisfets de com s'ha iniciat la temporada, dos triomfs en tan sols 15 dies ajuden a enfortir la motivació i a dissipar qualsevol dubte, sobre la meva adaptació als canvis realitzats abans d'iniciar l'any. El Suzuki segueix funcionant molt bé i crec que hem aconseguit una excel·lent posta a punt. El cotxe respon a la perfecció a les meves exigències en les especials». Ara toca un llarg descans fins el 3, 4 i 5 de juny, amb el Ral·li Rias Baixas a Galícia.