El Cevalls ja és a la zona tranquil·la en vèncer 6-4

L'Andorra HC Cevalls va aconseguir sumar divendres al vespre al pavelló Comunal uns punts fonamentals per gairebé respirar del tot a la Primera Catalana. Els andorrans van derrotar El Vendrell per 6-4 després d'un matx en què els de José Luis Alessi van haver de remuntar l'1-3 amb què es va arribar al descans. Ara el Cevalls és cinquè a la taula.

Els andorrans es van avançar amb un gol d'Iñaki, però els catalans van donar la volta al marcador amb dos contraatacs i un penal que van deixar un 1-3 perillòs al final del primer temps.

En la represa, Juan Sebastián va retallar distàncies amb el 2-3, però de nou El Vendrell va marxar en el marcador amb el quart gol (2-4). La intensitat no baixava perquè el Cevalls necessitava aconseguir la remuntada i per tant els punts, i així Manu Rodríguez va aparéixer amb dos gols consecutius que feien l'empat a quatre gols.

Quan faltaven set minuts de joc, Alexis va capgirar el resultat amb un gran gol de falta directa, i Àlex Martín va confirmar la remuntada quatre minuts més tard amb un penal que va transformar. El Cevalls ja pot respirar tranquil.