PUBLICITAT

La final per l'ascens a LEB Or serà a partir del 27 de maig

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va confirmar ahir les dates dels play-off d'ascens a la LEB Or, una cita en la que el River Andorra està immers, juntament amb altres set equips que lluiten per l'única plaça en joc. La sèrie final per decidir el campió d'aquest play-off i per tant el club que serà a Or la pròxima temporada, serà a partir del dia 27 de maig, al millor de cinc partits. Les dates exactes dels duels, el 27 i 29 de maig, i l'1, 3 i 5 de juny.

La fase entrarà en un primer moment als quarts de final, on el River Andorra tindrà de rival al Plasencia Extremadura (quart de la fase regular contra el setè). Els partits de quarts de final comencen el 29 d'abril, i continuaran els dies 1, 4, 6 i 8 de maig, en cas d'haver d'arribar a un cinquè enfrontament. Així mateix, seguidament les semifinals, també al millor de cinc partits, seran els dies 13, 15, 18, 20 i 22 de maig.

El River Andorra jugarà els dos primers partits dels quarts de final contra el Plasencia al Poliesportiu d'Andorra la Vella els dies 29 d'abril i 1 de maig, per viatjar després a la localitat extremenya. Si superés aquesta ronda, el conjunt andorrà tindria de rival a les semifinals el guanyador de l'enfrontament entre el Promobys Tíjola i el FEVE Oviedo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT