PUBLICITAT

L'ampliació del pati de l'escola d'Escaldes, a final d'any

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nens juguen al parc de l'escola francesa d'Escaldes-Engordany. Foto: EDUARD COMELLAS

L'ampliació dels patis de l'escola francesa d'Escaldes-Engordany es farà en uns terrenys situats al costat del centre després que aquesta setmana el Ministeri d'Educació i Cultura hagi signat el contracte d'arrendament amb la propietat de la parcel·la. Es preveu que els treballs, d'un cost aproximat de 250.000 euros, s'iniciïn a principi del mes d'octubre i estiguin enllestits a final de l'any 2011.

El terreny de 1.500 metres quadrats, propietat de Casa Ricart, està situat a uns dotze metres de l'edifici escolar. Un cop s'hagin enllestit els treballs, es comptarà amb tres zones diferenciades: una per a jocs infantils, una altra per a pati, i una zona coberta. També es crearà un espai per a hort que permetrà als més petits entendre, a partir de l'experiència, el medi natural. Complementàriament, el pati tindrà un espai de serveis i un petit magatzem.

Aquesta infraestructura representarà una millora estructural duradora per les mancances d'espais d'esbarjo que patien les escoles franceses d'Escaldes-Engordany des de fa molt de temps. En aquest sentit des del Govern es dóna resposta a les necessitats de l'Escola francesa de la Peletera a Escaldes-Engordany. La demanda va ser formulada el mes d'octubre de l'any passat al cap de Govern, Jaume Bartumeu, i a la ministra d'Educació i Cultura, Susanna Vela, durant la visita que van realitzar al centre educatiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT