PUBLICITAT

El SAAS garantirà la feina de la metge presa mentre duri el judici

  • La direcció de l'Hospital opina que el procés judicial és per un tema «estrictament personal»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Personal sanitari dona suport a la metgessa empresonada, dijous. Foto: TONY LARA

La direcció general del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), així com els responsables del Servei de Salut Mental, van reiterar ahir a través d'un comunicat la seva confiança en la metgessa empresonada acusada d'un presumpte delicte de segrest de la seva pròpia filla i han garantit la feina mentre duri el procés judicial.

El comunicat ressalta que davant de la notícia «de la implicació d'una metgessa del SAAS en un procés judicial de tipus estrictament personal i familiar, té especial interès en fer constar de manera pública que aquesta implicació no afecta en absolut a l'activitat professional de l'esmentada doctora». De fet, el comunicat destaca que la psiquiatra infantil «sempre ha mantingut un alt nivell de qualitat en la seva feina quotidiana i que ha merescut i mereix la total confiança dels seus superiors, companys i dels pacients que ha atès».

El SAAS també vol deixar constància que la relació laboral «que aquesta professional manté amb el SAAS queda totalment garantida mentre duri el procés judicial, i que esperem que en el període més breu possible pugui tornar a desenvolupar les seves funcions en el Servei de Salut Mental».

Aquest pronunciament públic del SAAS ve un dia més tard de la manifestació en suport de la metgessa que el dijous passat concentrava uns 50 professionals mèdics a la planta baixa de l'Hospital. Va ser una concentració silenciosa que ha tingut el seu pronunciament un dia més tard, com a fruit de la reunió que se va celebrar en acabar la manifestació on també es van recollir signatures donant suport a la metgessa.

La psiquiatra infantil continua al centre penitenciari de la Comella a l'espera del procés d'extradició reclamat pel govern alemany i instat pel pare de la seva filla. La menor de deu anys continua sota la custòdia de les autoritats andorranes al centre de la Gavarnera esperant la resolució final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT