PUBLICITAT

L'equip de vòlei se la juga i fàcil duel per als de l'Andorra

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El Club Vòlei Andorra té avui a dos quarts de set de la tarda tota una final a la pista del Pacha Ibiza Voley que pressumiblement decidirà el campió de la Lliga FEV. Al Principat també tenim jornada esportiva monopolitzada per les dues seccions del FC Andorra: l'Andorra rep el Guissona a les 16.00 hores i a les 18.30 el BP rep el Càceres.

El Pacha Ibiza Voley i el CV Andorra s'enfronten avui en el duel entre els dos equips que menys derrotes tenen en la Lliga FEV (cinc). Falten només dues jornades de Lliga i sense saber quants equips pugen a la Superlliga 2 tant per l'un com per l'altre guanyar aquest partit significaria tenir mig títol al sarró. «És una final, sí, però com hem tingut tota la temporada», va assenyalar, ambiciós, Lluís Hillaire. «Estem molt bé, portem una bona dinàmica de joc i de resultats i crec que la pressió per vèncer la tindran ells però està clar que si volem guanyar hem de ser seriosos», va avançar el tècnic, qui tindrà a tots els jugadors a disposició.

El FC Andorra està obligat a guanyar avui –i els partits que resten– si vol mantenir les opcions de lluitar per la primera posició, que ocupa l'Almacelles amb cinc punts més. L'equip de Richard Imbernón tindrà avui, però, un partit assequible pel fet de jugar a casa i perquè el rival, el Guissona, no acaba d'aixecar el vol. Després d'una ratxa fantàstica sis victòries seguides, ara n'acumula cinc sense vèncer, amb quatre empats i una derrota. «Hem recuperat el bon joc a Alpicat, i l'objectiu és dormir a dos punts i esperar», va dir el tècnic tricolor.

El BP Andorra rep al poliesportiu el Càceres poc després de finalitzar l'Andorra-Guissona a Aixovall amb una novetat en la convocatòria: Aranburu. Dijous va realitzar el primer entrenament en pista i si el partit acaba sent plàcid tindrà alguns minuts de protagonisme tot i que De la Rosa va advertir: «Si els tres punts perillen no jugarà segur». Els que no ho faran segur seran Carlinhos i Cabinho tot i que el tècnic va tranquil·litzar en dir: «Si no passa res de l'altre món tindrem a tots recuperats el 14 de maig». Amb la plaça de play-off assegurada l'equip tricolor buscarà els tres punts «per poder mantenir la lluita pel tercer lloc, tot i que el quart també té factor pista».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT