PUBLICITAT

L'assemblea de l'EFA ratifica Jordi Mora com a president

  • L'entitat organitzarà de cara al mes de maig un seminari sobre la reforma fiscal
E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una edició anterior de les Jornades de l'Empresa Familiar Andorrana, a Escaldes-Engordany. Foto: TONY LARA

L'assemblea de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) va ratificar ahir Jordi Mora com a nou president de l'entitat, després que Cristina Viladomat presentés la seva renúncia el mes de febrer passat. La vicepresidència, ostentada des d'aleshores per Montserrat Cardelús, també va ser confirmada. Durant la reunió, es va aprovar igualment la memòria del 2010 i es van presentar les activitats per a aquest any, que inclouran, entre altres, diverses conferències i un seminari sobre la reforma fiscal.

Mora, que havia estat anteriorment vicepresident de l'entitat, va assumir la presidència de l'EFA el 24 de febrer, després que la junta directiva acceptés la renúncia de Viladomat per motius personals. Ara bé, no va ser fins ahir que l'assemblea va ratificar la decisió.

A banda de l'assemblea pròpiament dita, l'EFA va organitzar ahir una conferència a càrrec de Xavier Faus, president de Meridia Capital i vicepresident de l'àrea econòmica i estratègica del Futbol Club Barcelona. Faus va parlar del capital risc com a «eina per generar noves oportunitats» en el marc actual.

calendari d'activitats / Entre els mesos de maig i juny, l'EFA preveu organitzar un seminari sobre la reforma fiscal, un tema que està suscitant molt d'interès entre els empresaris i professionals del país –dimecres, sense anar més lluny, BPA va presentar el sisè número dels seus Quaderns d'actualitat econòmica, centrat precisament en aquest tema, mentre que Crèdit Andorrà ha ofert aquesta setmana tres sessions formatives a càrrec dels economistes Gerard Martínez i Xavier Prats, amb l'objectiu de donar a conèixer les tres noves lleis d'imposició directa: l'impost de societats, l'impost sobre la renda de les activitats econòmiques i l'impost sobre la renda dels no-residents.

Més endavant, al setembre, el secretari general del Grup Europeu d'Empreses Familiars vindrà al Principat per parlar de les estratègies enfront de la Unió Europea i com aquesta tracta i incorpora les propostes de les empreses familiars.

Altres temes que es tractaran, a través de cicles, jornades i conferències, són les estratègies d'inversió en internet o la importància de l'educació com a estratègia per contribuir a la construcció d'una societat més rica i capaç de generar recursos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT