PUBLICITAT

Recurs contra dues penes per un cas de tràfic de drogues

P. G.
ANDORRA LA VELLA

La defensa de dos condemnats per un delicte d'introducció de cocaïna per a la seva posterior venda, per proporció de cocaïna i pel delicte de tràfic de grans quantitats de haixix va presentar ahir singles recursos.

En el cas d'un dels condemnats a cinc anys de presó, dos dels quals ferms, reclama la revisió de la sentència perquè segons considera al declarar la nul·litat de les actuacions, perquè la declaració d'un dels també processats que era inculpatòria al seu representant va ser declarada nul·la pel mateix Tribunal de Corts al considerar que no va tenir assistència lletrada. Altres raons argumentades van ser que el condemnat no consumeix cocaïna i que a casa seva no se li va trobar aquesta substància.

En l'altre defensat, que va ser detingut en la frontera amb altres dos dels processats se'l va condemnat per vendre i cedir droga a una persona que estava fet tractament de deshabituació de consum d'estupefaents. La part lletrada considera que la droga en possessió de l'acusat era per consum propi i mai per a la seva venda i per aquest motiu demana la lliure absolució.

Per la seva part, el fiscal confirma la sentència del Tribunal de Corts en els dos casos i va explicar que durant el judici es van donar altres proves inculpatòries a més de la declaració que inculpava al primer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT