PUBLICITAT

La Pasqua torna a tenir competició per als petits

  • La FAF organitza el Torneig aleví benjamí, com cada any en aquestes dates
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un jugador del combinat nacional, al Francesc Vila de l'any passat. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Amb les festes de Setmana Santa molt a prop la Pasqua tornarà a ser època de competicions per als més petits. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) organitzarà el Divendres Sant –22 d'abril– la tercera edició del Torneig aleví benjamí amb la intenció de que els jugadors dels combinats sub-9 i sub-11 puguin gaudir d'una jornada «de diversió i convivència» segons va detallar ahir el director tècnic de la FAF, David Rodrigo, a més de servir perquè donin els primers passos en competicions internacionals.

Si l'any passat es van donar de baixa alguns equips a última hora i van acabar participant-hi 14, aquest any torna el format habitual amb 8 equips per categoria –un total de 16– que disputaran una lligueta inicial dividits en dos grups dels quals els dos primers de cada un jugaran les semifinals. Els altres lluitaran per classificar-se entre la tercera i la vuitena posició, «per tant tots jugaran els mateixos partits», va indicar Rodrigo.

L'EF LA SEU I BALÀFIA, NOUS / El torneig es jugarà a Alàs i acollirà al matí la primera fase i a la tarda les eliminatòries. La FAF no vol equips de renom sinó els més propers ja que per això organitza el Francesc Vila i els equips seran un representant en cada categoria de la selecció andorrana, l'Escola de Futbol de la Seu d'Urgell –que durà dos equips per categoria– i el Balàfia com a nous equips convidats i l'Oliana, el Puigcerdà, l'Edfor i l'Artesa-Ponts.

Els seleccionadors andorrans seran Òscar Sonejee amb Xavi Ruíz d'ajudant en el combinat aleví i Lucendo en el benjamí acompanyat per Àlex Rodríguez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT