PUBLICITAT

El Míting d'Encamp torna a tenir una alta participació

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Una de les competicions més consolidades del país tant en la natació com en l'esport en general, el Míting d'Encamp –sota el suport del Comú de la parròquia–, tornarà a tenir aquest any una participació elevada. Es preveuen prop de 300 nedadors aquest dissabte en la piscina del complex esportiu, distribuits en dotze països dels quals vuit són del Principat: Granollers, CA Osca, Serradells, Sant Julià, Escaldes, Ordino, Cleser, Saece, Palau de Gel, Puigcerdà, SEK. Barcelona i l'amfitrio, el CN Encamp.

Segons va explicar ahir el director tècnic del campionat, Dani Múgica, va explicar que hi haurà un total de sis categories repartides en prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, júnior i absolut. Tots els participants hauran de disputar proves eliminatòries. Per una banda la de 4x50 metres estils per equips, i per l'altra, de 100 metres estils individual. Els sis millors de cada categoria passaran a l'esperada final on es faran els 200 metres estils. Mújica ha confirmat que s'espera arribar als 300 nedadors.

Avui a partir de les 18.30 hores es realitzaran els entrenaments lliures i demà serà el torn de la competició, d'11.00h a 16.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT