PUBLICITAT

La Popular AnyósPark, vàlida per al Nacional

  • La cursa massanenca garanteix una major participació en pertànyer al Campionat d'Andorra de 10 quilòmetres
I. MOURE
ANYÓS

Periodic
La primera edició de la Popular AnyósPark, al setembre de l'any passat. Foto: TONY LARA

La cursa Polpular AnyósPark ha donat un salt qualitatiu important en la segona edició gràcies a que d'acord amb la Federació Andorrana d'Atletisme serà puntuable per al Campionat d'Andorra de 10 quilòmetres.

Aquest any hi han dos factors que garantiran una major participació, sobretot de corredors del país: per una banda el fet que les marques valguin per al Nacional i l'altre és que la data s'ha retrasat uns dies perquè es disputi després del dia de Meritxell: «L'any passat vam creuar la línia de meta 500 participants i vam tenir un miler en el dinar i ara que farem la cursa quan ja ha començat el col·legi farà que hi hagi més gent al país. Superar aquesta xifra serà ja un èxit», va anticipar el cap visible de l'organització, Carles Naudi.

El recorregut serà idèntic, amb sortida a l'entrada de la Massana anant des de la capital –a la benzinera– i arribada a Anyós després de passar per Ordino i poc abans de la rotonda d'Erts i el preu de la inscripció ha pujat a 18 euros per la falta d'un patrocinador important tot i que a canvi es regalarà una samarreta. Les inscripcions es podran fer des d'avui mateix a l'estand que ha llogat l'organització en la FiraSport o a través de la web cursapopular.com que s'activarà en els pròxims dies.

El cartell de corredors d'elit està encara per definir. D'Andorra hi seran tots els bons, com és el cas de Toni Bernadó o Marcos Sanza i d'estrangers s'ha tornat a convidar Martín Fiz, guanyador de la primera edició, però encara no ha confirmat l'assistència. També hi serà el cos de bombers, que de nou correrà amb la vestimenta de foc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT