PUBLICITAT

Una cinquantena de persones mostren el seu suport a la metgessa empresonada

  • Alguns dels assistents a la trobada han opinat que no calia empresonar-la i que s'hagués pogut fer un arrest domiciliari
14042011saas
Un moment de la concentració de suport a la metgessa empresonada. Foto: ANA / N. M.
Al voltant d'una cinquantena de persones s'han trobat aquest dijous a la plaça de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per manifestar el seu suport a la metgessa empresonada. A la concentració hi han assistit treballadors de diverses àrees de l'hospital, entre les quals hi havia la de salut mental, on treballava la dona detinguda, però també algunes persones que no treballen a l'hospital. Els assistents a l'acte no han volgut fer declaracions ja que així els ho ha demanat el director del SAAS, Lluís Mir, però sí que han fet comentaris explicant que la trobada tenia com a finalitat donar el seu suport a la metgessa. Alguns dels assistents a la trobada han opinat que no calia empresonar-la i que s'hagués pogut fer un arrest domiciliari, que no hagués comportat la "criminalització" de la doctora.


Durant la trobada la majoria d'assistents han signat una carta de suport a la metgessa, i alguns dels signants han expressat que cal reivindicar també el respecte que tenen per la detinguda com a professional de la medicina.

Després de la trobada, els assistents han estat convocats a la sala d'actes de l'hospital per la secretària d'Estat d'Igualtat i Benestar, Magda Mata, segons ha informat algun dels presents. El contingut de la trobada no ha transcendit perquè segons el director del SAAS, Lluís Mir, Magda Mata no hi anava com a membre del Govern sinó a títol personal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT