PUBLICITAT

Petició de 3 anys i mig de pena per amenaçar, insultar i agredir a la seva dona

C. G.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va jutjar ahir a un home per un presumpte cas de violència de gènere, succeït fa més de deu anys. L'acusat va conviure durant 16 anys amb la seva parella, i va ser al final de la relació quan presumptament l'hauria insultat, amenaçat amb contagiar-la amb el virus VIH (ell n'era portador) i agredit en almenys tres ocasions. La fiscalia va demanar pels fets una pena de tres anys i mig de presó condicional i la prohibició de contacte amb la víctima durant deu anys.

L'home va negar rotundament haver «tocat» a la seva exparella i va assegurar que aquesta actuava «per despit». La dona, per la seva part, va manifestar que els «últims cinc anys de la relació li pegava sovint». I al juliol del 2001, després que l'acusat intentés tornar a entrar a la llar conjunta (va ser ell qui va marxar set mesos abans) va tornar a agredir-la, segons va assegurar la dona. L'exparella ha patit un trastorn mental per estrès postraumàtic, el qual va acreditar pel psiquiatre que va testimoniar ahir.

L'advocat de l'acusat, per la seva part, assegurar que el seu defensat era innocent i va demanar només sis mesos de presó condicional per violació de domicili.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT