PUBLICITAT

National Geographic obre una nova botiga a Pyrénées

  • Oferirà una àmplia selecció de productes, com ara les seves revistes, llibres i DVD
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

National Geographic inaugura avui una nova i dinàmica botiga independent dins dels Grans Magatzems Pyrénées, al cor del barri comercial d'Andorra la Vella. Aprofitant els 123 anys d'experiència de National Geographic en el món de l'exploració i l'educació, la nova botiga oferirà els productes i serveis en un espai d'inspiració cultural que estarà en constant evolució.

Més que un entorn comercial tradicional, la nova botiga de National Geographic a Andorra oferirà un disseny avantguardista pensat per estimular, educar i inspirar els visitants perquè gaudeixin de les cultures del món. La botiga estarà ubicada a la planta baixa i tindrà una superfície de 200 metres quadrats.

Aquesta botiga independent dins del centre comercial oferirà una àmplia selecció de productes de National Geographic, com ara les seves guardonades revistes, els seus llibres i DVD, a més d'objectes promocionals de creació recent i de productes artesanals fets per artesans d'arreu del món i exclusius per a Andorra.

Una part d'aquests productes seran objectes col·leccionables d'origen local, com ara artefactes i eines originaris de tribus indígenes. Les joies tradicionals i les bosses de cuir cosides a mà de Kenya seran alguns dels objectes autèntics i sostenibles que oferirà la botiga. Els visitants també podran consultar la biblioteca de viatges i mapes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT