PUBLICITAT

Una colònia anglesa

  • Grandvalira i Inlingua organitzen per als mesos d'estiu Andorra Summer Camp
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Patrick Boch, José Blanco, i Ferran Costa, ahir. Foto: TONY LARA

L'alberg de la Comella es convertirà des del 26 de juny fins el 31 de juliol en una colònia anglesa al Principat. L'idioma oficial serà l'anglès i només parlant amb aquest idioma es podran fer activitats lúdiques com l'acrojump, un passeig amb caiac , tubbing, tir amb arc i inclús kàrting. Els professors d'Inlingua seran els monitors d'aquestes primeres colònies angleses.

Dirigides per infants de 8 a 12 anys, Grandvalira i Inlingua han organitzat aquesta iniciativa pedagògica i lúdica. Aquest any s'ofereixen fins a 250 places però es vol ampliar en posteriors edicions.

Es tracta de donar una oportunitat formativa tant per als escolars del país com dels estats veïns. «Volem propiciar el sentiment de les bases de l'idioma en un entorn natural», va explicar Ferran Costa, director d'Inlingua. Per aquest motiu no hi haurà pupitres ni classes convencionals. Durant tot el dia es vol fer interactivitat de jocs i altres activitats parlant únicament amb anglès.

Aquestes colònies d'estiu per aprendre anglès, denominades Andorra Summer Camp, presenten diferents modalitats per apuntar-se. Entre estades de 7 a 14 dies, amb la modalitat de 24 hores fins a l'opció diürna de 9 del matí fins les sis de la tarda. Unes opcions que oscil·len de preus que van des dels 355 euros amb paquet diürn i per setmana, 550 euros per una setmana amb paquet complet, i 1040 euros per dues setmanes.

«L'objectiu és integrar l'experiència formativa d'Inlingua amb l'experiència del producte familiar que tenim i l'entorn de l'alberg de la Comella», va explicar José Blanco, director general de Grandvalira.

Un monitor titulat es farà càrrec d'un grup de vuit nens i amb les diferents activitats programades els impartirà coneixements de l'idioma.

Les dues empreses han unit sinergies per tal de fer una àmplia difusió d'aquesta alternativa formativa perquè pugui tenir èxit en un entorn natural com és el de l'alberg de la Comella. Amb pocs anys, aquestes instal·lacions presenten un lloc idoni amb totes les comoditats per poder gaudir d'una estada ideal.

Grandvalira oferirà les seves instal·lacions lúdiques d'estiu perquè l'ensenyament de la llengua anglesa per aquests infants tingui un record inoblidable. A més els nens també acudiran al Centre Esportiu dels Serradells a fer activitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT