PUBLICITAT

Encamp i el Pas exploren noves vies de promoció

  • BTT, karts o una pista de gel natural a les Abelletes són algunes propostes
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El Comitè Consultiu, que es va reunir ahir per primer cop. Foto: COMÚ D?ENCAMP

El primer Comitè Consultiu de Turisme d'Encamp i el Pas de la Casa , dirigit pel cònsol major, Miquel Alís, el conseller de Promoció i Turisme, Pere Marsenyach i la directora de Promoció i Turisme, Anna Majoral, es va celebrar ahir al matí.

La trobada va servir perquè els representants del sector hoteler, comerciants i empreses de transport, juntament amb el Comú d'Encamp, fessin una valoració de la situació actual del turisme i posessin damunt la taula les propostes per tal de tirar endavant accions conjuntes.

A Encamp es va parlar de la possibilitat de crear una pàgina web específica de turisme, de reforçar el trenet durant les hores punta i de la possibilitat de trobar un transport més eficaç, a més de crear una campanya de sensibilització per fer reviure la parròquia i potenciar activitats diverses com ara les excursions a la muntanya en família.

INICIATIVES / La trobada al Pas de la Casa, segons va informar ahir el Comú, també va servir per analitzar diverses qüestions relacionades amb la vila. En aquest sentit, es va parlar de propostes com ara la de crear una pista de gel natural a l'estany de les Abelletes o potenciar activitats com les baixades amb BTT i karts sense motor, les passejades amb cavall i potenciar la pesca. Des del Pas de la Casa també s'ha vist amb bons ulls la possibilitat de crear una pàgina web turística que englobi tota l'oferta del sector d'Encamp i Pas de la Casa, i que pugui servir de complement al portal web que està creant Iniciativa Publicitària. El proper Comitè Consultiu de Turisme de la parròquia tindrà lloc durant el mes de maig.

La reunió també va servir per mostrar la nova comunicació gràfica del Comú per tal que aquests sectors se la facin seva i la promocionin més enllà de la parròquia a través dels seus públics potencials. El Comitè Consultiu també va aprofitar per informar de les principals accions que s'estan desenvolupant des del departament de Promoció i Turisme a nivell de sistemes de venda, màrqueting o publicitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT