PUBLICITAT

Joan Vinyes buscarà el podi en la segona cita de l'Espanyol

  • Jose Maria Membrado engega la temporada del Català al Ral·li de l'Empordà
EL PERIÒDIC
GRAN CANÀRIA I LA BISBAL DE L'EMPORDÀ

Periodic
El Suzuki de Vinyes a Vila Joiosa. Foto: FOTOESPORT

Després del triomf a Vila Joiosa Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) afronta aquest cap de setmana la segona cita de l'Espanyol d'asfalt amb el mateix objectiu: obtenir una plaça de podi en la Copa d'Espanya de dues rodes motrius.

El marc que toca en el calendari és les Illes Canàries, amb una prova de coeficient 1,5 que per segon any consecutiu formarà part de l'IRC. Per a Vinyes la prova canària sempre té connotacions especials, aquest any espera mantenir el bon feeling de temporades anteriors: «No hi ha dubte que serà, com de costum, un ral·li molt exigent, aquesta vegada potser una mica més degut aque acabarem la primera etapa passada la mitjanit i l'endemà començarem molt aviat».

El triomf entre els 2RM a la primera carrera de l'any ha donat confiança al pilot de Suzuki, que espera reeditar les bones actuacions precedents a Gran Canària: «Vam començar la temporada amb novetats, sobretot en els pneumàtics i això sempre genera una mica de tensió. El resultat positiu en la prova alacantina em va servir per fer oblidar tots els dubtes: el Suzuki segueix responent a les nostres exigències i les opcions de lluitar per les primeres places segueixen intactes», va aventurar el pilot andorrà.

Un altre tricolor, Josep Maria Membrado (Mitsubishi Lancer Evo X N+) començarà la temporada 2011 al Ral·li Empordá, segona prova vàlida per a la Copa de Catalunya d'asfalt. Membrado, que compta amb un equip nou (MC Raginc), es planteja el 2011 sense objectius concrets, a mesura que avanci la temporada anirà avaluant el pressupost disponible per anar escollint les proves a disputar. Ara mateix no descarta res, fins i tot està obert a participar a la prova catalana del mundial, el Ral·li Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT