PUBLICITAT

La FAEG tindrà dues patinadores en el Campionat d'Espanya a Jaca

  • Cristina Martínez i Tània Margarido competiran en la categoria infantil
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Boivin amb Margarido i Martínez, al Palau de Gel. Foto: FAEG

La Federació Andorrana d'Esports de Gel (FAEG) continua promocionant el seu esport tant a nivell organitzatiu com en la vessant competitiva de la mà del president, David Palmitjavila, i aquest cap de setmana enviarà dues joves competidores de la branca de patinatge artístic sobre gel per disputar el Campionat d'Espanya en les categories deb i infantil i la Copa Federació en la júnior i la sènior de segona, que tindrà lloc en la localitat de Jaca (Osca).

Cristina Martínez i Tània Margarido han estat les escollides per representar el país, totes dues en la categoria infantil (per a les nascudes al 1998). L'objectiu de totes dues, com és habitual en aquestes edats de formació, serà el de continuar adquirint experiència de cara a possibles competicions internacionals en el futur en una categoria que aplegarà gairebé unes 23 patinadores de les 70 que hi hauran en total i que tindrà un gran nivell.

DEMÀ, ELS ENTRENAMENTS / El campionat d'Espanya de patinatge sobre gel començarà demà mateix amb els primers entrenaments oficials i el sorteig per determinar l'ordre de sortida de totes les patinadores.

La competició començarà el dissabte a les vuit del matí amb el programa curt, que s'allargarà durant tot el matí, i el diumenge a la mateixa hora serà el torn per al programa llarg.

Les dues competidores tricolors, que ja són a Jaca, s'hi han desplaçat acompanyades per l'entrenadora de la FAEG Solange Boivin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT