PUBLICITAT

27 establiments participen al 'Reviu l'aperitiu' de Sant Julià

  • La iniciativa pretén recuperar el costum de fer el vermut els diumenges al migdia
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El director comercial de Martini, el conseller de Turisme del Comú i Angelo Guitar, de la Taula de Turisme, ahir. Foto: ANA / N. M.

Un total de 27 establiments s'han sumat a la iniciativa de la Taula de Turisme de Sant Julià de Lòria , Reviu l'aperitiu, que se celebrarà tots els diumenges des del 17 d'abril fins al 3 de juliol. Amb la col·laboració de Martini, el Comú ha posat en marxa un seguit d'accions per fomentar que les famílies passegin i recuperin el costum de fer l'aperitiu. La idea consisteix a organitzar activitats d'animació al carrer, tallar la circulació de vehicles en les zones que s'han triat i oferir preus populars en aperitius que combinin la copa de Martini i una tapa especial de cada establiment.

Aquesta és la primera vegada que se celebrarà el Reviu l'aperitiu, una iniciativa nova promoguda per la Taula de Turisme i que consisteix a involucrar els establiments de la parròquia per promocionar el costum de fer l'aperitiu. Tal com va explicar el representant de la Taula de Turisme, Angelo Guitar, en declaracions recollides per l'ANA, es vol aprofitar l'arribada del bon temps per motivar les famílies a sortir els diumenges a passejar, gaudir de les bones temperatures i parar a fer un vermut. És per això que s'ha decidit organitzar un seguit d'activitats d'animació a l'aire lliure, que van des de ballades de sardanes fins a passejades amb ponis i campionats de trial. A més, perquè els ciutadans puguin gaudir més a l'aire lliure, s'ha optat per habilitar algunes zones per a vianants i tallar la circulació de vehicles.

La inauguració tindrà lloc el proper diumenge 17 d'abril a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, i se servirà una tapa i una copa de Martini al preu de dos euros. A la barra, hi haurà tapes dels diversos establiments participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT