PUBLICITAT

La Massana busca candidats per a l'Homenatge al Ciutadà

  • L'esdeveniment arriba a la segona edició, després del reconeixement a ?la Trogueta'
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Els fills de Dolors Ribes reben el guardó pòstum, l'any passat. Foto: EDUARD COMELLAS

El Comú de la Massana ha obert el termini per presentar les candidatures de cara a una nova edició de l'Homenatge al Ciutadà, un premi que va néixer amb l'objectiu de convertir-se en un reconeixement a les persones que treballen de forma altruista en benefici de la comunitat. Els formularis es poden recollir al Servei de Tràmits del Comú o bé es poden imprimir directament des de la pàgina web www.lamassana.ad. El termini de presentació de candidats es tancarà el 25 de maig, a les 17 hores.

L'Homenatge al Ciutadà és un premi que arriba aquest any a la segona edició. De fet, la distinció es va atorgar per primer cop l'any passat, coincidint amb les festes del Roser de la Massana. En aquella primera edició es va premiar la tasca de Dolors Ribes, coneguda popularment com la Trogueta, per la seva contribució a la vida cultural i social de la parròquia. Ribes va recuperar les tradicions festives de la parròquia i va publicar quatre llibres de gastronomia.

La primera edició va servir com a prova pilot i la valoració va ser positiva, ja que s'hi van presentar tres candidatures. La comissió per a l'elecció del premi va decidir atorgar la distinció a Dolors Ribes, que d'aquesta manera rebia un reconeixement pòstum a la seva tasca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT