PUBLICITAT

Un porter de discoteca s'enfronta a un any de presó

E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

El porter d'una discoteca de la capital s'enfronta a una pena d'un any de presó condicional. Se l'acusa d'un delicte major de lesions doloses. La fiscalia va retirar l'acusació que pesava sobre el segon processat, un altre porter del mateix establiment. Els fets van passar la matinada del primer de maig del 2007. La presumpta víctima hauria ocasionat alguns aldarulls a l'interior del local, pel què el director de l'establiment va requerir els porters perquè l'acompanyessin fora. Segons van apuntar els processats i alguns dels testimonis, entre ells agents de policia, van declarar que el nivell d'alcoholització era considerable.

A partir d'aquí les versions difereixen. Els processats, dos porters de la discoteca –un d'ells feia festa el dia dels fets– van reconèixer que havien fet fora la presumpta víctima del local fent ús de la força però sense agredir-la. Els testimonis dels companys de la víctima van assegurar que li havien etzibat diversos cops de puny. Pels porters, la prioritat era retirar-li un got trencat que el presumpte agredit duria a la mà, per evitar que es fes mal o en pogués fer a tercers. Quan el principal acusat li volia treure el got, un company de la víctima el va agafar per darrera. Hauria estat aleshores quan el presumpte agredit hauria passat a ser agressor i hauria llençat el got contra el porter. Llavors la víctima va sortir corrents i va relliscar, caient a terra i colpejant-se contra el retrovisor d'un cotxe. La víctima ho hauria reconegut en instàncies anteriors, ja que ahir no va comparèixer. Va ser aleshores quan, segons el principal encausat, aquest va subjectar la víctima perquè estava sagnant. Alguns dels testimonis del costat de l'agredit van declarar haver vist com el porter colpejaria altra vegada la víctima, tot i que després van rectificar matisant que van veure com movia el braç. La doctora que va elaborar l'informe mèdic va acceptar ahir la possibilitat que les ferides que presentava la víctima poguessin ser conseqüència de la caiguda, tot i el dubte en algunes d'elles.

La defensa va argumentar que no hi havia prova suficient i va demanar l'absolució del processat de qui la fiscalia no havia retirat l'acusació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT