PUBLICITAT

Mostra d'imatges del món rural de parla catalana

  • L'exposició s'inaugurarà el 3 de maig al Santuari de Meritxell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les imatges del banc sobre el món natural Foto: MEMÒRIA DIGITAL DE CATALUNYA

Les jornades Recercat, que se celebraran a Escaldes-Engordany els dies 14 i 15 de maig dins el marc de la Capitalitat Cultural Catalana (CCC) i que tenen per objectiu posar la recerca a l'abast de tothom i facilitar la comunicació entre entitats de diferents àmbits territorials, inclouran la inauguració al Santuari de Meritxell d'una mostra de fotografies sobre el món rural de les terres de parla catalana. Les jornades recercat són itinerants i estan vinculades a la Capital de la Cultura Catalana, i estan organitzades per l'Institut Ramon Muntaner, Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana per a fomentar i divulgar la recerca i l'activitat del teixit associactiu per la dinamització cultural, del qual la Societat Andorrana de Ciències (SAC) en forma part des del 2007.

L'exposició, titulada El món agrari a les terres de parla catalana, s'inaugurarà prèviament a les jornades, el 3 de maig, al claustre dels Miralls, i es complementarà amb una selecció d'objectes de pagès procedent del fons Prujà del Comú de Canillo. Les imatges de la mostra, que es podrà visitar fins al 29 de maig en l'horari habitual d'obertura del santuari, formen part d'un banc d'imatges que s'ha creat sobre el desenvolupament del món agrari en totes les seves vessants: sindicalisme i cooperativisme, treball humà, intervenció en el medi, problemàtiques del camp i comercialització del producte, entre d'altres, segons va informar ahir la SAC.

Durant les jornades es faran dues taules rodones, una sobre els recursos hidroelèctrics del Pirineu i una altra tractant el món agrari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT