PUBLICITAT

Carlinhos en té per un mes per un trencament de 4 centímetres

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Campionat Nacional del 2010, al Prat del Roure d'Escaldes. Foto: ARXIU

Carlinhos. Ara li ha tocat a ell. El BP continua gafat amb la infermeria i si ja tenia dos jugadors imprescincibles per a Xavier de la Rosa com son Cabinho i Aranburu, ara s'ha de fer cabuda a l'ala brasiler, que es va lesionar a Múrcia i que segons li va diagnosticar el metge ahir té un trencament muscular de quatre centímetres en el cuadríceps de la cama esquerra.

Això vol dir que Carlinhos estarà de baixa com a mínim un mes. La bona notícia que hi ha dins de la dolenta és que segons la fisioterapeuta del BP el trencament no és profund i difícilment podria allargar-se el periode de recuperació del jugador. De fet els serveis mèdics tenen previst que Carlinhos faci piscina el més aviat possible perquè no perdi la forma física.

Així doncs l'entrenador tricolor només tindrà a disposició de la primera plantilla a Aitor, Moisés, Jonathan, Nacho Llamas, Ludo i Paulinho. Per tant haurà de tirar dels joves com Miquel, Cristian, Ganchy, Xavito i Wellington per poder tenir una banqueta poblada en el partit del pròxim dissabte, al poliesportiu d'Andorra contra l'Extremadura Càceres, penúltim i ja descendit matemàticament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT