PUBLICITAT

Fudo-Shin Escaldes i Shotokan Encamp monopolitzen el Nacional

  • José Branco, únic sènior que fa doblet en guanyar la kata i el kumite
el periòdic
encamp

Periodic
El Campionat Nacional del 2010, al Prat del Roure d'Escaldes Foto: arxiu

El Club Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany i el Shotokan Encamp han monopolitzat el Campionat d'Andorra de karate que es va disputar el cap de setmana passat al complex esportiu d'Encamp. Les dues entitats van fer un ple de victòries, en totes les categories, tant de kumite com de kata.

El Shotokan Encamp va assaborir un total de dotze medalles d'or que el converteixen en el primer classificat del país per equips i el Fudo-Shin Escaldes en va obtenir sis, mèrit que l'otorga la medalla de plata. L'UrbanGym KC d'Anyós i la Massana, el TKFI la Seu d'Urgell i el Centre Esportiu Sant Julià de Lòria ?com a amfitrió de la competició? van ser els altres tres clubs participants.

Cal destacar un nom propi en la categoria sènior. Es tracta de José Branco (Shotokan Encamp), l'únic competidor de la màxima categoria que va aconseguir el doblet, en adjudicar-se el títol de campió d'Andorra absolut tant en la modalitat de kata com en la de kumite. Amb ell les guanyadores en la categoria sènior femenina van ser Tània Ribeiro (Fudo-Shin) en kumite i Sandra Vergens (Shotokan Encamp) en kata.

El director esportiu de la FAK va voler agraïr als jutges que s'han desplaçat des d'Espanya «per ajudar-nos amb les tasques arbitrals» i va definir el Nacional 2011 com «una veritable festa de l'esport», destacant també el l'alt nivell dels enfrontaments i la competitivitat entre els clubs en un ambient «agradable».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT