PUBLICITAT

15 detinguts en una operació contra el tràfic de drogues

  • La Policia intervé deu paperines de cocaïna, dues d'èxtasi i una petitat quanitat d'haixix
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una patrulla d'agents de la Policía, a l'avinguda de Meritxell Foto: TONY LARA

La Policia ha detingut els últims dies quinze persones vinculades amb el tràfic de cocaïna i consum d'estupefaents, que operaven a la zona de Soldeu i el Tarter. Les detencions s'han produït en el marc de l'anomenada operació Gel. En l'operatiu, entre d'altres elements, la Policia ha decomissat una bàscula de precisió, productes per adulterar la cocaïna, 10 paperines d'aquesta substància, 2 paperines de MDMA (èxtasi), 55 grams d'haixix i llavors de marihuana.

Les detencions es van iniciar el 9 d'abril i, fins ahir, es van arribar a arrestar fins a quinze persones d'edats compreses entre els 21 i els 40 anys, totes elles residents estables al Principat o residents durant la temporada d'hivern. Dos d'aquests detinguts relacionats amb el tràfic de cocaïna –en concret, un andorrà de 29 anys i una resident espanyola de 32 anys– han estat ingressats al Centre Penitenciari de la Comella.

Segons va informar ahir la Policia mitjançant un comunicat, el batlle instructor ha declarat el secret de les diligències d'investigació, que continua oberta. A més, la Policia no descarta noves detencions els propers dies.

Furts en comerços / La Policia va detenir dissabte dos homes, de nacionalitat equatoriana i no residents al Principat, com a presumptes autors de diversos furts de mercaderia en establiments comercials d'Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. Agents de la Policia s'estaven desplaçant aquell dia, poc abans de les nou del vespre, a un establiment d'Escaldes on s'havia produït un furt, quan van detectar els sospitosos en una botiga d'Andorra la Vella.

Els agents van constatar que els dos homes no portaven cap article de procedència il·lícita, però un d'ells sí que disposava d'una motxilla adaptada per inhibir la detecció electrònica dels respectius dispositius d'alarma. Posteriorment, la Policia va controlar el vehicle dels dos homes, un Hyundai Getz amb matrícula espanyola. A l'interior, els agents hi van trobar la mercaderia furtada a l'establiment d'Escaldes-Engordany, així com altres productes presumptament furtats en altres establiments. Concretament, es van trobar 11 perfums, 11 peces de roba, 4 ulleres, 2 reproductors MP4 i un dispositiu USB, per un valor total aproximat de 1.140 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT