PUBLICITAT

Jornades sobre el nou model fiscal andorrà

  • Crèdit Andorrà i GM Consultors organitzen tres sessions per a professionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici Crèdit Centre, que acollirà les jornades sobre fiscalitat Foto: TONY LARA

El nou model fiscal andorrà és el tema que centrarà les jornades formatives que han organitzat Crèdit Andorrà i GM Consultors per als propers dies 13, 14 i 15 d'abril. Les sessions estan adreçades als professionals de departaments administratius, comptables i financers, gerents, professionals liberals i qualsevol altra persona que vulgui formar-se en l'àmbit fiscal. El seu objectiu és proporcionar coneixements bàsics (teòrics i pràctics) dels nous impostos directes.

Les sessions aniran a càrrec dels economistes Gerard Martínez i Xavier Prats, socis de GM Consultors. Els ponents posran l'accent en l'exposició i la resolució de casos pràctics sobre imposició directa a les societats, sobre la renda de les activitats econòmiques i també sobre la renda dels no residents fiscals. Cadascuna de les jornades, que tindran lloc a l'edifici Crèdit Centre, durarà tot un matí.

Les sessions estan pensades per exposar conceptes fonamentals sobre fiscalitat. S'analitzaran les tres lleis sobre imposició directa: l'impost de societats, l'impost sobre la renda de les activitats econòmiques i l'impost sobre la renda dels no residents. Cada jornada està distribuïda en dos grans blocs: en el primer s'exposaran conceptes teòrics i, en el segon, es desenvoluparan casos pràctics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT