PUBLICITAT

Ponce: «El club té estabilitat, la meva marxa no serà traumàtica»

  • El president de l'Andorra remet la dimissió a un escrit «motius personals» i al juny es buscarà relleu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Ruben Ponce va confirmar ahir el que era un secret a veus: deixa el FC Andorra. El màxim mandatari d'un dels clubs més il·lustres del país va presentar fa uns dies la dimissió, ja acceptada per la junta directiva, després de dos anys i mig en el càrrec. Va ser un comiat ben diferent als de Jorge Días i Marimón: tranquil i sense llàgrimes. L'únic que li va faltar va ser una explicació més extensa dels motius, als quals ell va respondre amb un escarit «personals».

De tota manera sembla que aquests motius personals són una novetat en la vida privada de Ponce, ja que va detallar: «S'han ajuntat diverses circumstàncies i he triat un camí impossible de compaginar amb ser president de l'Andorra». Va agrair «el respecte» que ha sentit per part dels mitjans de comunicació i per treure ferro a l'assumpte va llençar, com un gran amant de l'esport de la pilota que és, un «ja ens veurem pels camps del país i pels partits... no desapareixo».

El moment escollit potser no és l'idoni ja que la temporada ha entrat en la fase decisiva i també s'ha de començar a confeccionar la campanya vinent però precisament un dels dos motius que més han convençut al ja ex president és aquest: «Era impossible esperar a final de temporada per dimitir, perquè sinó ara mateix no tindria temps per planificar», va reconèixer. I l'altre, que el club ja ha entrat en una dinàmica positiva després dels problemes per aixecar un club que estava en decadència tot i que a nivell econòmic no tenia deutes: «El club roda sol, té estabilitat econòmica i esportiva... La junta ja té embranzida i no s'aturarà perquè jo plegui per tant la meva marxa no serà traumàtica».

CAP ASCENS... DE MOMENT / L'únic lunar que té en els gairebé tres anys que ha estat al capdavant de l'Andorra és que ni l'equip de futbol sala ni el de futbol han viscut un ascens, però Ponce encara manté l'esperança de què això canvii abans de juny: «Per això no marxo ni trist ni decebut. Els dos equips estan molt bé i si un d'ells aconsegueix la fita em sentiré partícep», va indicar.

EL RELLEU HAURÀ D'ESPERAR / El gerent i portaveu del club tricolor, Emili Puig, va acompanyar Ponce en la roda de premsa de comiat de l'ex president i també va parlar del futur a curt termini sense el màxim mandatari. Segons va explicar la junta «ha entés sense cap problema» la dimissió de Ponce tot i que «a algú» l'ha sobtat i també va avançar que de moment dirigiran el club els sis membres de la directiva que queden, sense un cap visible: «Quan acabi el curs, que falta menys de dos mesos, ja mirarem de trobar un relleu. No hem valorat si serà de la junta o no, pot ser qualsevol opció. Els estatuts contemplen el funcionament de la junta sense el president».

PUIG NO S'AUTODESCARTA / Pel tarannà que té Puig dins l'Andorra podria ser perfectament el nou ocupant del poltró del club i el propi gerent va parlar sobre aquesta possibilitat: «De moment soc gerent i seria impossible compaginar càrrecs. Ser president no m'ho he plantejat i tampoc no ho descarto. El que està clar és que la gent de la junta és la que més opcions té tot i que s'ha de mirar fora i també és cert que trobar algú que encapçali un projecte en un club sanejat, sense deutes i que compleix esportivament pot ser més fàcil ara que fa tres anys quan vam entrar nosaltres en el club; pot ser més engrescador».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT