PUBLICITAT

Arriba l'hora dels seguidors

  • El VPC iniciarà diumenge la lluita per tornar a la Tercera Federal amb els quarts de final del Campionat de França contra el Foix a Tarascó i per només 10? el club ofereix a l'afició desplaçament, entrada i dinar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge de les graderies del Camp del Consell durant un partit d'aquest curs del VPC Foto: TONY LARA

Arriba l'hora de la veritat per al VPC. L'hora de deixar la Divisió d'Honor i tornar a la Tercera Federal de la mà de Michael Broad. El Comitè Migdia Pîrineus ja ha informat al club que presideix Thomas Ginesta que el partit dels quarts de final del Campionat de França contra el Toix serà el diumenge vinent a Tarascó, a les tres de la tarda.

Tota iniciativa és poca per tal de fer l'impossible perquè l'equip tricolor pugi de categoria però només el guanyador de l'última fase de la temporada regular, que es juga al KO i en camp neutral, i el VPC ha promogut una iniciativa perquè el quinze de Broad tingui el màxim suport possible del públic a les graderies.

El VPC perdrà diners amb aquesta iniciativa, però segons el president «val la pena si val un ascens». Per això ha fixat un preu mòdic de 10€ per als seguidors que inclou el desplaçament en autobús des del Camp del Consell (sortida a les deu del matí del mateix diumenge) a Tarascó, un dinar per escalfar motors en la mateixa instal·lació –segurament tirant de barbacoa–, l'entrada per al partit i la tornada. «De moment tenim una vintena d'aficionats i si omplim un bus posarem un altre a disposició. Quanta més gent més recolzat es sentirà l'equip», va indicar el portaveu del club, Thomas Kampfraat. ¿Que vostè vol apuntar-se? Una trucada a la seu del club (890 375) i tot arreglat, però com més antelació millor.

A nivell esportiu el tècnic australià està pendent de l'evolució de Xepi Garcia, un pilar de l'equip que és dubte després de lesionar-se al colze en el darrer partit, contra el Sor Agout. i té les baixes de Jamrulidze, sancionat fins el 15 d'abril, i Cabanes, lesionat pel que resta de temporada. Així que el jugador número 16 no pot fallar. Tots a Tarascó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT