L'Enfaf infantil cadet es proclama campió de la Lliga

ESCALDES-ENGORDANY

El cadet celebra el títol, dissabte Foto: EL PERIÒDIC

L'Enfaf infantil cadet estava de celebració en proclamar-se campió de la Lliga fa quinze dies i la festa de celebració del títol davant el seu públic –i del president de la FAF Toni Giribet i el vocal Josep Pichel, que van felicitar-les personalment– no va fallar. L'equip tricolor no va donar opció als dubtes al Prat del Roure i va superar el penúltim Martorelles per un contundent 23-0 que reflecteix les enormes diferències que existeixen en aquesta categoria. Les visitants havien fet el passadís d'honor a les campiones i es van trobar amb el primer gol als 30 segons per acabar amb 23 dianes en contra.

Molt més difícil ho va tenir el sènior, tot i que al final també va golejar per 7-2 el Bellpuig. De fet l'equip visitant va anar al descans amb un favorable 0-1 però el conjunt tricolor, que estava sent millor, va remuntar en la segona part amb gols de Samantha, Núria Fiter (2), Bea, Sheila (2) i Sílvia Casals.

Per últim l'aleví infantil van perdre per 4-7 davant el Vilassar B. Tot i dominar l'efectivitat visitant jugant al contraatac va poder amb els gons de Maria Ruzafa, Sònia i Ariadna Gonçalves (2).