PUBLICITAT

Una Cibeles made in la Massana

  • La pluja trasllada l'escenari al hall de les Fontetes on 500 persones aplaudeixen la desfilada de moda
P. G.
LA MASSANA

Periodic
Una de les participants a la desfilada, aplaudida pel públic, ahir Foto: ÀLEX LARA

Pocs esdeveniments a Andorra omplin cada any una sala. En aquest cas havia de ser una plaça, la de les Fontetes de la Massana, però després de tants dies bons, el mal temps va haver d'arribar ahir tot just una hora abans de l'inici de la sisena edició de la Massana Moda. En poc més d'una hora els organitzadors van traslladar la pasarel·la al hall de l'edifici de les Fontetes perquè el nombrós públic esperat no tingués cap problema per trobar lloc i ubicar-se per rebre la nova desfilada.

La posada en escena que volia ser espectacular amb el fons de la plaça de les Fontetes haurà d'esperar per a una altra temporada. Tot i això el canvi d'ubicació, donat la rapidesa en la què van haver da canviar la catifa vermella tampoc va quedar deslluïda. La principla raó el públic. Mig miler de persones van arropar la sisena edició d'aquest aparador que es converteix en un referent del comerç i de la moda a aquesta parròquia i al país per extensió.

Ambient festiu i de color que contrastava amb el gris i negre del cel que ahir a la tarda es va contrastar a la parròquia massanenca. Pares, mares i familiars, però també amics i comerciants i públic en general van aplaudir cadascuna de les models que van saber lluir els vestits dels comerços de roba, i en aquesta ocasió els pentinats de les perruqueries de la parròquia.

Models de carn i os

Ahir van ser 150 les models que van desfilar per la catifa vermella amb segell massanenc. Un gran nombre de dones, però també noies que van mostrar les novetats de la primavera i de l'estiu vinent que podrem comprar als comerços de tots els nuclis urbans d'aquesta parròquia. Cada any hi participen veïns i veïnes d'aquestes localitats que per unes hores es converteixen en models semblants a les grans pasarel·les. La Massana es converteix en la Cibeles Fashion, per uns moments. La diferència és clar ni grans dissenyadors ni models professionals. Això però pot ser l'atractiu principal d'aquesta festa de la moda. El que persones del carrer, sense tractaments estètics ni cap obsessió pel seu físic, decideixen convertir-se en maniquis dels comerços més propers.

El conseller de Turisme i Comerç, David Baró, va aplaudir un any més l'èxit de convocatòria que ha tingut La Massana Moda que per primer any ha comptat amb el suport del Govern. L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (ACELMA) considera que aquest esdeveniment, que se celebra dos cops a l'any, és una activitat ja consolidada al calendari anual i treballa ja per organitzar la setena edició de la Massana Moda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT