PUBLICITAT

Poujarniscle posa la classe per vèncer a la 1a Tri-neu

  • Orgué, Albós i Vila guanyen per equips una cursa que tornarà el 2012
R. M. S.
CANILLO

Periodic
Poujarniscle corre i sent la pressió de Barceló, al darrere de blau. A la galeria, Xavier Capdevila, a la primera transició d'ahir al Tri-neu Foto: ÀLEX LARA

Espectacular primera edició de la Tri-neu de muntanya de Canillo, que ahir va deixar satisfets triatletes, públic i organitzadors i assegura la seva presència al calendari del 2012. A la cursa, el màxim premi va ser per al veterà Francesc Poujarniscle, que no deixa de sorprendre amb un rendiment estratosfèric, mentre que per equips es va imposar el tercet format per Laura Orgué, David Albós i Ferran Vila, a quin dels tres més potents en les respectives especialitats. En categoria femenina, la vencedora va ser Anna Serra.

Poujarniscle va posar la classe que té i que havia deixat de banda l'últim any i va arribar a aquesta cursa com un més, però de seguida es van veure dues carreres diferents. Per una part anaven els que competien per relleus, que volaven literalment en els cinc quilòmetres de cursa a peu pels voltants de Canillo. Poujarniscle va entrar a boxes per fer el primer canvi i no era el primer, i mentre totes les mirades estaven posades en el triatleta famós, el català Xavier Llobet -olímpic amb Espanya a Atenes 2004-, ell anava fent amb la seva classe habitual.

Llobet va tenir problemes amb la bici, i mentre això passava David Albós, que havia sortit més enllà del desè lloc, va agafar el relleu que li va passar l'altra màquina del dia, Laura Orgué, per començar a remuntar com un tractor que no s'atura. Tot potència, Albós va remuntar fins arribar al final de la cursa de bicicleta tot terreny primer i passar el seu relleu a Ferran Vila, que va tenir tot a favor per fer un altre parcial fenomenal i sentenciar per equips amb un crono d'1h 11min 04s.

Per darrere, la batalla estava entre Poujarniscle i Eduard Barceló, que pugnaven per arribar al boxes on esperaven els esquís un abans que l'altre. Gairebé ho van fer junts, i a la pujada final d'esquí de muntanya el veterà Putxi va marxar cap a la victòria. Per darrere, una altra lluita ben maca es vivia entre els germans Casal. Óscar anava per davant abans de l'esquí, però al final Marc el va superar per entrar tercer, i al podi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT