L'Andorra venç 1-3 a Alpicat i l'Almacelles tampoc no falla

el periòdic
alpicat

El FC Andorra va complir ahir amb el que s'esperava per vèncer a domicili contra l'Atlètic Alpicat. L'1-3 del matx fa sumar tres punts vitals, però a la classificació tot segueix igual perquè el líder EFAC Almacelles va guanyar 0-2 al Balàfia.

Els andorrans van rebre un gol al minut 8 quan Ayala no va encertar amb un rebuig i la pilota va caure morta perquè l'Alpicat s'avancés. Amb tot, l'equip de Richard Imbernón va mantenir la intensitat física i mental per treure els tres punts, i el camí es va aplanar quan a cinc minuts del descans el porter lleidatà va cometre penal sobre Cristian. El mateix Cristian va transformar la pena màxima (1-1). A la represa, l'Andorra dominava el joc i el premi el va obtenir al minut 60 amb una jugada trenada que va acabar amb Marc Pujol enviant la pilota al primer toc a la xarxa. Al minut 75 Toscano, tot i tenir molèsties, va sortir al camp després de la seva lesió, i una jugada amb ell d'iniciador va acabar amb l'1-3 de Cristian al minut 79.