Loan queda fora a la segona cursa d'F4 en ser envestit

LÉDENON

Loan, durant la segona cursa d'ahir al circuit de Lédenon, abans de veure's obligat a abandonar Foto: DPPI

El pilot Àlex Loan no va poder acabar la segona cursa del míting de Lédenon del Campionat de França de Fórmula 4 Auto Sport Academy perquè malauradament un pilot el va treure fora de pista en una topada.

Quan ja s'havia disputat més de la meitat de la carrera, Loan, que rodava en 9è lloc i estava a punt de remuntar una altra posició, va ser envestit pel darrere per un pilot i va ser expulsat al banc de sorra sense que pogués fer res per tornar a la pista. El jove pilot lauredià no va poder treure'n el seu monoplaça i aquí va acabar la seva participació a Lédenon, el circuit que ha inaugurat la temporada al Campionat de França F4 Auto Sport Academy.

Tot i l'incident en cursa, Loan va acabar la seva actuació a Lédenon satisfet, perquè dissabte va aconseguir entrar a meta 6è després de sortir des de l'11a posició, el que va ser un pas important per deixar clares les seves intencions a una categoria en què ell és un debutant.

Aquesta temporada a l'F4 hi ha un gruix de 16 pilots de molt alt nivell, entre els quals es troba el jove Loan. Gairebé tots roden en el mateix segon, fet que fa molt difícil les remuntades i els avançaments en pista.

Per ara, el pilot de Sant Julià de Lòria ha sumat els seus primers 5 punts al Campionat de França F4. La propera cita serà al circuit de Nogaro, el 23, 24 i 25 d'abril.