PUBLICITAT

La manca d'efectius d'alguns equips deixa la Copa en una broma

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ahir es disputava a Aixovall la tornada dels quarts de final de la Copa Constitució, una jornada que va acabar sent una broma perquè la manca d'interès creada per les golejades de l'anada va deixar molts equips sense efectius, i amb lesions i expulsats durant la disputa dels enfrontaments d'ahir tot es va agreujar. Dos partits es van suspendre.

El Lusitans i l'Inter Escaldes van ser els únics que van complir. Els escaldencs, que ja havien rebut un 0-6 a l'anada, ahir van caure per un ajustat 2-1.

Per altra part, al partit entre el Pidasa Santa Coloma i l'Encamp (0-9 a l'anada), i amb 10-0 per als colomencs, el conjunt encampadà, que havia començat amb vuit jugadors, va al·legar dos lesionats en el descans i el partit es va suspendre. En l'altre duel, l'Escale Santa Coloma vencia 4-0 (0-7 a l'anada) i al minut 69 es va suspendre el duel perquè el Casa Benfica ja no tenia jugadors. Aquest equip va ser sancionat per la FAF per no acabar el partit d‘anada. Es preveuen similars actuacions ara.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT