PUBLICITAT

Juarez i Puig també vencen al gegant dels Nacionals

  • Canillo acull avui el lliurament de trofeus de totes les categories
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Juarez va sumar un nou títol, després del de l'eslàlom de divendres Foto: tony lara

La segona jornada dels Nacionals d'Andorra va repetir campions. Sofie Juarez i Arnau Puig van ser els més ràpids dels país en gegant, el que suposa que tots dos repeteixen victòria després de guanyar també l'eslàlom. Avui es lliuraran els premis de totes les categories a Canillo.

En categoria femenina, Juarez va ser tercera a la cursa per darrere de l'espanyola Núria Pau i la britànica Michelle Sole, i va sumar 66,61 punts FIS. A la classificació global, la següent andorrana va ser Alexandra Borja, 14a en el global i primera en Júnior 1, seguida en 15a plaça d'Andrea Machado, segona a la categoria Júnior 1. Judith Planes va acabar 25a i tercera en Júnior 1. Per altra part, no van poder acabar la competició Meritxell Pages, que va abandonar a la segona mànega, i Anais Mora, Gemma Larregola i Gemma Oliveras, totes tres a la primera baixada.

En categoria masculina, Arnau Puig es va imposar en el Nacional en ser el millor andorrà, tercer en el global per darrere del francès Fabien Rigole i l'espanyol Xavier Salarich. Puig va sumar 39,49 punts FIS, el seu millor resultat. També va superar els seus números Kevin Esteve, quart a la cursa i segon d'Andorra amb 45,08 punts. Així mateix, en els resultats globals de la cursa Joan Verdú va ser 6è, Josh Alayrach 7è, Esteve Dolsa 8è, Robert Solsona 17è, Guillem Casal 22è, Pol Ferrer 23è, Marc Viladomat 25è, Francesc Menéndez 27è, Iván Del Moral 29è, Ferran Huertas 31è, Marc Berges 32è i Miquel Garcia 35è. Altres 13 andorrans no van poder finalitzar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT