PUBLICITAT

Àlex Loan inicia l'F-4 amb una prometedora 6a plaça a Lédenon

  • Aquest matí sortirà 10è a la graella de la segona cursa del cap de setmana
EL PERIÒDIC
LÉDENON

Àlex Loan va començar amb força la seva aventura com a pilot de monoplaça a l'F-4. El jove pilot va acabar 6è a la primera cursa oficial que ha disputat al Campionat de França F4 Auto Sport Academy. La competició va arrencar ahir amb el primer míting, a Lédenon, on des de divendres es fan entrenaments oficials. Loan, que a la sessió matinal cronometrada s'havia classificat 11è a la graella de sortida (1min 25,894s), va ser en cursa 6è.

Després de la cursa, la direcció de pista va valorar si sancionava el cinquè classificat, just per davant de Loan, per unes maniobres sospitoses, però finalment no va ser així. A aquesta primera cursa, Loan es va embutxacar 5 punts. Després de la cursa, Loan va explicar que va tenir «alguna dificultat en pista, però res de greu». El seu entrenador, Thierry

Canga, va manifestar que el monoplaça del pilot té alguns problemes tècnics, en els frens i en la caixa de canvis, fet que ha impedit l'andorrà obtenir millors temps a la classificatòria i a la cursa. L'equip treballa per posar el vehicle a punt per a la cursa d'aquest matí.

Loan hi va afegir a la finalització de la carrera que havia «reservat una mica de goma» per la cursa d'avui, ja que el mateix joc de pneumàtics ha de servir per tot el cap de setmana. El pilot es va mostrar molt satisfet d'haver aconseguit puntuar a Lédenon, «un circuit molt tècnic (de 3,15km), amb moltes pujades i baixades», i on ahir va fer molta calor. A més, el de Sant Julià de Lòria va competir «amb pilots que ja tenen experiència a F4». Durant la cursa, els 16 primers pilots van acabar en el mateix segon, el que demostra l'alt nivell d'aquesta temporada. Loan va fer una bona sortida fins remuntar a la 6a posició.

Avui es disputarà la segona cursa del míting al mateix circuit de Lédenon. El pilot andorrà sortirà en 10a posició, segons el seu segon millor temps a la sessió classificatòria d'ahir al matí: 1min 25,925s. La seva intenció és finalitzar el més al davant possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT