PUBLICITAT

Benet confia rebre un 3% més de turistes que el 2010

  • El ministre remarca a Barcelona els atractius d'Andorra més enllà de la neu
EL PERIÒDIC
BARCELONA

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, confia que el país rebi aquest any un 3% més de turistes que no pas l'any passat, quan van visitar el Principat uns 8,5 milions de persones. Benet va recordar que la majoria dels turistes que rep Andorra provenen de l'Estat espanyol.

Benet va fer aquestes declaracions en el marc del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, que aquest cap de setmana es celebra a Barcelona, on el ministre en funcions titular de la cartera de Turisme va aprofitar per senyalar que, malgrat Andorra sigui coneguda com a destinació turística per l'esquí i les compres, també té un gran potencial en el turisme d'estiu per la seva naturalesa que «cal desenvolupar».

«Andorra és un país d'aigua», va fer les seves explicacions Benet, tot subratllant que en un país tan petit com és Andorra s'hi poden trobar una setantena de llacs. Alhora, el ministre de Turisme, Comerç i Indústria va mencionar la Vall del Madriu –declarada patrimoni de la Humanitat per la Unesco–, l'art romànic i les pròpies muntanyes com a atractius turístics del país.

Els turistes de nacionalitat espanyola que arriben a Andorra provenen principalment de Catalunya, però també arriben vinguts d'altres comunitats autònomes com són Aragó o la comunitat Valenciana, entre altres llocs.

El perfil del turista que viatja a Andorra és familiar i reparteix el seu temps entre l'esquí, les compres i les visites als diferents punts d'interès turístic del Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT