El BP es queda a quatre punts del Gáldar en vèncer a Múrcia

• Els andorrans superen l'agressivitat dels jugadors d'ElPozo en un matx on destaca Paulinho amb dues dianes
MÚRCIA

El BP Andorra va sumar ahir una nova victòria, la 16a del present curs, a una complicadíssima pista com la d'ElPozo Ciudad de Murcia. Els joves jugadors murcians van posar les coses molt difícils els andorrans, però finalment el BP va saber gestionar el seu avantatge de gols (1-4 al minut 32) per sumar els punts en joc i veure de ben prop la quarta plaça del Gáldar Gran Canaria, que ahir va caure contra el líder CD Puertollano per un ajustat 1-0. Paulinho, amb dues dianes i dues pilotes robades en moments clau, va ser el jugador més destacat del matx.

ElPozo va sortir amb moltíssima agressivitat a un matx en què semblava que no sabien com contrarestar la qualitat andorrana. El BP va haver de fer un esforç extra per sobreposar-se a unes situacions límit que els àrbitres no veien, i com que el joc es mantenia per aquell camí de les faltes, el tècnic Xavier De la Rosa va haver de tirar de cap per mentalitzar els seus i mantenir la concentració. Així, el BP no es va deixar enganyar i va fer la seva feina, que va començar per marcar primer als dos minuts de joc gràcies a Jona, que va rebre una passada per terra de Carlinhos i no va fallar.

Però la cosa no va quedar aquí, perquè el 0-2 va arribar al quart d'hora de joc gràcies a Paulinho, que va robar una pilota al mig del camp i en l'u contra u amb el porter Albadalejo no va fallar. Aquest resultat donava tranquil·litat als visitants, però mai es podia baixar els braços davant del filial d'ElPozo, capaç del pitjor i del millor. Així les coses, els murcians van aconseguir retallar distàncies just un minut després amb gol de Suazo de falta indirecta.

Amb el descans es van refrescar les idees, i a la represa Paulinho va tornar a marcar, ara al minut 26, gràcies a un xut magistral de falta directa. Fins el minut 32 el marcador es va mantenir amb l'1-3, però en aquest punt de nou Paulinho va robar una pilota al rival i el contratac el va fer amb Carlinhos al seu costat, el qual va rebre una passada per fer l'1-4 i deixar gairebé sentenciat el duel. Però ElPozo no havia de rendir-se, i així amb porter jugador va fer dues dianes abans que acabés el partit. Per sort, el BP va saber mantenir el marcador. I els tres punts.