PUBLICITAT

L'innovador Tri-neu de muntanya dóna vida a Canillo

  • En futbol, el FC Andorra es desplaça a Alpicat per sumar els tres punts i no perdre el tren de l'ascens
R. M. S.
CANILLO

Periodic
Xavi Llobet, segon per la dreta, ahir durant la presentació de la cursa d'aquest matí (10.00 hores) a Canillo Foto: ÀLEX LARA

Canillo centra avui l'actualitat esportiva del dia amb el seu innovador Tri-neu de muntanya. Un triatló diferent per un matí de diumenge atractiu. El dia acabarà a Alpicat amb el FC Andorra en lluita, i amb la Copa Constitució a Aixovall.

TRI-NEU

94 inscrits i l'atractiu de Xavi Llobet

La 1a Tri-neu de Canillo (a les 10.00: 5km a peu, 8km de bici btt al Forn i 500m de desnivell amb esquí de muntanya fins el Pic de la Portella) omplirà de vida avui la parròquia i els seus voltants. 94 són els inscrits a aquesta cursa innovadora que no és una novetat al Principat i gairebé a Europa. A la cita hi haurà candidats andorrans, perquè hi seran Francesc Poujarniscle, Óscar Casal, Xavi Capdevila, Ferran Vila i fins i tot Eduard Barceló, entre d'altres, però tots hauran de lluitar contra una màquina del triatló espanyol i mundial, Xavi Llobet. Aquest home, olímpic a Atenes 2004 i campió d'Espanya, provarà per primera vegada uns esquís de muntanya. «Crec que un dels handicaps, a més de l'esquí, serà l'altitud», va dir ahir. Llobet creu que «no hauria de ser favorit», tot i que com tot atleta superclasse, en cursa es veure realment el seu rendiment. El català de Manresa va destacar «que una cursa nova com aquesta tingui un centenar d'inscrits, sabent com està el calendari.

FUTBOL

La Copa Constitució tanca els quarts i la revenja es ven cara a Alpicat.

Avui tres partits a Aixovall tanquen els quarts de final de la Copa Constitució. El Lusitans juga contra l'Inter Escaldes (12.00) després de vèncer 0-6 a l'anada. A les 16.00, Pidasa-Encamp amb golejada colomenca al primer partit (0-9), i a les 18.00, l'Escale rep el Casa Benfica (7-0 a l'anada amb suspensió inclosa).

El FC Andorra juga aquesta tarda (17.00) a Alpicat amb la idea ben clara que no guanyar significaria gairebé donar per perduda la lluita per la primera posició i per tant per l'ascens directe. Els andorrans juguen precisament contra el primer equip que va aconseguir derrotar els tricolors a Aixovall aquesta temporada, amb la qual cosa el partit es presenta complicat. Amb tot, el tècnic Richard Imbernón podrà comptar amb la gran majoria de la seva plantilla, incloent Toscano, que tot i no entrenar al cent per cent, sí que està convocat. Maneiro per lesió, Paredes per motius personals i Fabio per acumulació de targetes, seran les baixes de l'equip. El líder Almacelles juga a casa del Balàfia, el 10è de la lliga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT