PUBLICITAT

El BP Andorra busca una alegria a casa d'ElPozo

  • Els andorrans veuen factible lluitar per la tercera posició
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paulinho remata a porteria en el partit de la primera volta contra El Pozo Foto: TONY LARA

Jornada esportiva atípica la d'avui dissabte, amb només dos partits en joc, amb el BP Andorra de futbol sala a Múrcia i amb l'Andorra HC Cevalls a Barcelona, en la seva visita al Cornellà, a la Primera Catalana de l'hoquei patins. Amb tot, de molta importància.

FUTBOL SALA

Tres punts per apuntar a la tercera plaça

El BP Andorra va viatjar ahir a Múrcia per disputar la 34a jornada de la Divisió de Plata. El rival que tindrà al davant serà dels durs de veritat, perquè ElPozo Ciudad de Murcia és el filial d'un dels totpoderosos de la Divisió d'Honor, i aquesta circumstància fa que l'equip de Plata sigui un trampolí per als seus jugadors, que miren de ser a la màxima categoria del futbol sala espanyol. Així les coses, el perill d'aquest equip és sempre la motivació extra dels seus jugadors, que saben que estan sempre en el punt de mira, i el BP Andorra el que haurà de fer és sobreposar-.se a tot això i intentar deixar la capital murciana amb tres punts.

Aquests tres punts no són dels habituals, perquè en cas de sumar-los, el BP Andorra tindrà gairebé assegurada la seva presència al play-off d'ascens a Divisió d'Honor, el que suposa complir el primer objectiu de la temporada.

Els andorrans afronten aquest matx amb les baixes de Cabinho, ja coneguda per la seva llarga recuperació -encara li resta una setmana i mitja de guix a la seva cama- i d'Aranburu, que encara no està del tot recuperat i fins el dilluns no tornarà a entrenar amb el grup.

El BP és ara 5è a la classificació amb 52 punts, pels 50 d'ElPozo, que és 7è. Les opcions per ser tercers que estudia el conjunt andorrà passen per un triomf avui i aprofitar que descansa l'UPV Valencia, amb 59 punts, i que el Gáldar Gran Canaria, l'altre equip amb 59 punts, juga a casa del totpoderós líder Puertollano.

HOQUEI PATINS

El Cevalls busca la pau a casa del Cornellà

La temporada de l'Andorra HC Cevalls està sent irregular. L'equip que entrena José Luis Alessi navega en un mar perdut entre la part alta de la classificació i la baixa. Els andorrans sumen 41 punts, i han de sumar per oblidar el descens, que tot i això està lluny. Avui s'enfronten a domicili al Cornellà, que suma 43 punts i té el mateix objectiu que els andorrans.

DIUMENGE

Tri-neu, la Copa Constitució i el FCA

El cap de setmana esportiu es tancarà demà diumenge amb tres cites importantes. La primera ens portarà a Canillo, on es disputarà la novetat esportiva de la temporada, el Tri-neu, que consisteix en una cursa a peu de 5km, una de bici de muntanya de 8km, i una ascensió final en esquí de muntanya. Això serà a les 10.00 del matí des de Canillo. Una mica més tard es podrà anar a Aixovall per viure des de les 12.00 els partits de tornada dels quarts de final de la Copa Constitució, a més del play-off d'ascens a Primera. Per altra part, el FC Andorra juga a Alpicat, però serà a les 17.00. Els tricolors no poden cedir més punts respecte al líder EFAC Almacelles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT