PUBLICITAT

La pluja condiciona el paper de Navarro i Escorihuela a la Copa Catalana de Dificultat

EL PERIÒDIC
MANRESA

Periodic
Bernat Escorihuela, en una prova anterior. Foto:

Dissabte passat es va iniciar la Copa de Catalunya d'Escalada de Dificultat amb la primera de les tres proves del calendari. La cita va ser a Manresa sota una intensa pluja que va condicionar el paper dels dos andorrans en competició, Eugènia Navarro i Bernat Escorihuela, i de la resta de participants, ja que finalment no es van disputar les finals. Així, Navarro va finalitzar quarta en categoria absoluta femenina i Escorihuela va ser sisè en categoria de promoció.

El primer objectiu dels dos escaladors andorrans era superar la ronda classificatòria i situar-se a les finals. Aquesta fita la van aconseguir, però les finals van tenir de protagonista una forta pluja que ho va condicionar tot, amb la qual cosa els dos representants de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) es van haver de conformar amb les posicions que havien obtingut en les classificatòries. Això va ser la quarta plaça per a Navarro i la sisena per a Escorihuela, després d'un empat massiu entre els escaladors de la seva categoria.

Quan es van haver de disputar les finals per decidir els guanyadors definitius, el cel es va tancar i va començar a ploure amb força a Manresa, amb la qual cosa finalment es van haver de quedar les classificacions tal com estaven. La pròxima cita de la Copa Catalana serà a Sabadell el diumenge 25 de juliol, mentre que aquesta competició es tancarà al rocòdrom de Sant Cugat, també amb representació andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT