PUBLICITAT

Decomissats 60.000 paquets valorats en 224.125 euros

  • La Guàrdia Civil intercepta 78 flascons de colònies i perfums a la Farga de Moles
EL PERIÒDIC
MONTFERRER / VALLS DE VALIRA

Periodic
Agents controlen les caixes amb la mercaderia i el vehicle interceptat. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimarts un total de 60.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 224.125 euros. La intercepció es va produir al terme municipal de Montferrer i Castellbò, segons van informar ahir les autoritats espanyoles.

Els paquets de tabac es van localitzar a l'interior de dues furgonetes que havien estat abandonades. Un dels vehicles transportava 22.500 paquets de Ducados ros i 7.500 paquets de Pall Mall. En l'altra furgoneta s'hi amagaven 20.00 paquets de Ducados ros, 7.500 de Pall Mall i 2.500 de Ducados negre.

Segons va informar la Guàrdia Civil, les furgonetes es van poder localitzar gràcies a un dispositiu de control fiscal portat a terme per efectius de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell a les immediacions de les localitats de Sant Joan de l'Erm, Montferrer i Castellbó. El material decomissat i els vehicles intervinguts van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció de la Seu.

perfum de contraban / D'altra banda, la Guàrdia Civil va decomissar dimecres passat 78 flascons de colònies i de perfums per valor de 5.000 euros a la duana de la Farga de Moles, segons van informar les autoritats espanyoles ahir.

El material decomissat el transportava en el seu vehicle de matrícula francesa un home de 50 anys i de nacionalitat gal·la. Els agents van descobrir la mercaderia en un control rutinari de reconeixement del vehicle. Conseqüentment, la Guàrdia Civil va aixecar la pertinent acta de decomís i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la Duana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT