PUBLICITAT

Les matriculacions de vehicles es recuperen al març

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El nombre de vehicles matriculats al març va ser de 230, recuperant-se així de les xifres registrades els dos darrers mesos. La tendència mensual respecte al febrer va ser de l'1,2% positiu.

Estadística va assenyalar que amb aquestes xifres es redueix la tendència anual negativa, passant del 18,4% negatiu al gener al 5,4 % negatiu al mes de març.

Dels 230 vehicles matriculats, 177 van ser turismes, 37 motocicletes i ciclomotors, cinc camions i camionetes i 11 altres tipologies.

Estadística va indicar que per tipologia de vehicle les matriculacions de turismes mostren una certa recuperació a l'alça (1% més que al febrer). Les motocicletes i ciclomotors van recuperae-se un 0,7% al març.

Pel que fa als camions i camionetes, van patir un canvi de tendència a la baixa, amb una tendència mensual del 7,5% negatiu i accentuant la tendència anual negativa, que se situa en el 47,3%. Per últim, el concepte altres tipus de vehicle va mostrar una tendència mensual de l'1,4% i una tendència interanual negativa del 16% negatiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT