PUBLICITAT

Seminari sobre la programació per competències a l'escola

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Estudiants de l'UdA. Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2011, oferirà un seminari sobre La programació per competències. Aquest seminari, que compta amb el patrocini de la Fundació Crèdit Andorrà, s'adreça tant a estudiants del bàtxelor en ciències de l'educació com a professionals amb coneixements en programació didàctica.

El seminari s'impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 6 i 13 de maig de les 10 a les 14 hores. La preinscripció està oberta fins al 4 de maig.

L'UdA va explicar ahir que el seminari abordarà el disseny curricular en el sistema educatiu actual, les competències bàsiques i la innovació docent. L'objectiu és examinar la necessitat de treballar per competències en les etapes d'escolarització obligatòria, conèixer les competències i diferenciar-les tenint en compte el seu caràcter interdisciplinari.

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), s'adreça als estudiants del darrer curs de les formacions i està obert als professionals del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT