PUBLICITAT

FEDA reivindica la qualitat ambiental interior dels edificis

  • L'edifici administratiu de la companyia rep un certificat de l'empresa Aenor
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moles rep el certificat de mans d'Aragonés, ahir a la seu de FEDA. Foto: ANA / J. A. G.

El director de FEDA, Albert Moles, va destacar ahir la importància de promoure la qualitat ambiental a l'interior dels edificis en països turístics com és el cas d'Andorra. Moles ho va defensar en el marc del lliurament del certificat de qualitat ambiental interior de l'edifici administratiu de la companyia que li va estar entregat de mans del director de desenvolupament d'Aenor, Manuel Aragonés. «Des de FEDA volem promoure aquest camí de la qualitat a Andorra perquè és important per a les empreses però també, com a país turístic, per a locals públics, hotels o comerços», va assenyalar Moles.

El director va destacar que FEDA ja fa anys que està «treballant en la responsabilitat social corporativa» i, per tant, una qüestió com aquesta hi té molta relació. «Aquestes certificacions ens ajuden molt per tal de controlar i prevenir per tal de no tenir qualsevol problema», va assegurar.

A més a més, va afegir, l'empresa «aposta pels processos de qualitat i de millora contínua total» i va recordar que ja disposen d'altres certificacions en aquest àmbit.

Així doncs, va comentar que la certificació rebuda aahir «és un bon complement a les dues certificacions ja aconseguides i ens ajudarà molt a millorar en tots els aspectes». També va manifestar que la certificació «és important perquè els clients sàpiguen els esforços que FEDA fa de cara a la qualitat». Moles va comentar, a més, que és un aspecte important per a «garantir el confort dels treballadors».

EL PROCÉS / De la seva banda, Manuel Aragonés va explicar el procés que ha conduït a la certificació de l'edifici de FEDA i va subratllar que és el mateix que s'ha seguit per a edificis de companyies espanyoles com Endesa, Iberdrola o Acciona, entre d'altres. El representant d'Aenor va afirmar que la cura en la qualitat ambiental interior dels edificis beneficia les empreses perquè «hi ha una disminució de l'absentisme laboral o millores en el manteniment», entre d'altres avantatges.

Per a obtenir la certificació FEDA ha comptat amb la col·laboració de la nova Associació Andorrana per a la Qualitat Ambiental en Interiors (AAQAI), presidida per Josep Sobrevias. En l'acte es va fer una presentació d'aquesta nova entitat que busca la promoció a Andorra de la qualitat ambiental en els edificis. Per al 30 de juny vinent tenen previst realitzar la primera jornada tècnica sobre aquesta qüestió amb el suport del Govern i Crèdit Andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT