Albós, 5è en sènior i Pérez, 2n en veterans al Campionat de Catalunya

CERVERA

Extensa participació andorrana al Campionat de Catalunya de ciclisme de carretera, amb la 5a posició en la general sènior de David Albós (ACA-Viladomat) i la 2a en veterans per a Xavi Pérez (Sprint Club An- dorra). La localitat de Cervera va acollir la competició, amb nou andorrans en cursa repartits per les diferents categories.

David Albós va ser el millor andorrà amb la 5a plaça en sèniors i la 14a de la general, mentre que en veterans Xavi Pérez va tornar a demostrar que encara li queda molta vida esportiva per davant amb la segona posició en la seva categoria. Dels corredors de l'Sprint Club --tres, els tres en veterans-- va destacar també la 8a posició d'Emili Pérez, que va arribar a 2min 07s del triplet capdavanter on el seu germà Xavier no va poder superar en l'últim metre el català Santiago Molina (AC Parets), tot i que sí Adolfo Garcia (AC Parets). En un altre grup, per darrere va arribar l'altre representant de l'Sprint, Francesc Castillo, 31è, a 6min 25s.

Per part de l'ACA-Viladomat, el bon paper d'Albós va eclipsar la lluita de Gerard Riart --28è a la general i 19è Master 30--, David Fernández --35è a la general i 25è Master 30-- i Óscar Casal --37è a la general i 26è Master 30--, mentre que Joan Rente va patir una punxada i es va haver de retirar. La cursa es va desenvolupar per un recorregut de 75 exigents quilòmetres.