PUBLICITAT

El River juga contra el Barça pendent del Tíjola per a ser tercer

  • Les dues últimes jornades regulars es disputen a la mateixa hora, les 21.00, abans de l'arribada del ?play-off'
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justin Howard imposa el seu poder sota cistella, durant el matx de la primera volta contra el Barça a Andorra. Foto: TONY LARA

la penúltima jornada de la lliga regular a la LEB Plata deixa a les clares que cada partit és important. Per al BC River Andorra, la clau de la jornada passa per vèncer el seu duel i esperar la derrota de un dels seus rivals directes per la tercera posició. Així, una victòria andorrana a la pista del Regal FC Barcelona i una derrota del Promobys Tíjola a Oviedo contra el FEVE, possibilitaria que el conjunt entrenat per Joan Peñarroya agafés la tercera posició, a només una jornada de donar per tancada la fase regular i pensant ja en els play-off d'ascens. Avui, tots els partits seran a les 21.00 en horari unificat, de la mateixa manera que ocorrerà la setmana vinent.

Un altre dels partits interessants d'aquesta jornada es disputa a Mallorca entre el Bàsquet Mallorca, segon de la classificació, i el líder Knet Rioja. Dues victòries separen els dos equips, però els mallorquins no perden l'esperança. Ara bé, per darrere, que és el que importa, no hi ha opcions per al River Andorra, que sap que només té al seu abast la tercera posició, en el millor dels casos.

El River tindrà el cap avui a les 21.00 en el seu matx a Barcelona, però alguns ulls miraran cap a Oviedo, on el FEVE necessita vèncer el Tíjola per ser als play-off -encara manté opcions-, i aquesta possible victòria asturiana beneficiaria de totes totes els andorrans, ja que tindrien a tir la tercera posició.

BARÇA, UN BLOC SÒLID per a peñarroya/ L'entrenador Joan Peñarroya creu que el filial del Barça és «un dels equips més sòlids de la categoria». Peñarroya va destacar que el Regal B «té molt clars els seus automatismes i juga molt a gust als partits a pocs punts». La preocupació del rival, per a l'entrenador andorrà, va més enllà, perquè considera el Barça un equip «que acaba la temporada molt millor que la va començar», la qual cosa és fonamental «perquè té una plantilla jove però experta i alhora veterana».

ASSIMILACIÓ FÍSICA / Pel que fa al River, Peñarroya va assegurar que està en procès d'assimilació de la càrrega física que està tenint de cara a estar «a tope» per al play-off. «Cada dia estem millor, assimilant el treball que portem durant setmanes», va dir un Peñarroya que va valorar que aquesta setmana ha estat «molt tranquil·la», una de les més de la temporada. Amb tot, Peñarroya sap dels problemes dels seus jugadors: «Em preocupa la pèrdua de pilotes, aquest aspecte és un dels que hem de millorar». També, va destacar que l'equip no està «en el punt més alt de brillantor», però confia que això canvii.

EN SET DIES ARRIBA EL MALLORCA / La victòria avui és important per mantenir vives les esperances de ser tercer, però la setmana vinent també hi haurà al davant un rival fort. Serà el Bàsquet Mallorca, al que els andorrans van vèncer a la primera volta a Palma, però que ara és segon a la taula. Depenent dels resultats d'avui, aquest matx podria ser importantíssim per als andorrans, i per això han de mantenir la tensió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT